Uitbreiding centrumgebouw

Om ons park nog mooier en aantrekkelijker te maken, breiden we ons centrumgebouw uit met een padelbaan, bowlingbaan, wildwaterbaan, en nog veel meer gave voorzieningen! We zijn ervan overtuigd dat deze verbeteringen jouw verblijf nog leuker zullen maken. Tijdens deze uitbreidingswerkzaamheden is het echter mogelijk dat je enige overlast ervaart. Van 17 tot en met 30 september zullen er dagelijks heiwerkzaamheden plaatsvinden van 07:00 tot 15:00 uur. We doen er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken en danken je voor je begrip en geduld tijdens deze periode. Mocht je vragen hebben of meer informatie willen, neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk al het nieuws

Wildwaterbaan

Groot nieuws! In oktober 2024 gaat ons centrumgebouw volledig verbouwd worden. We hebben iets heel bijzonders voor jullie in petto: een geweldige wildwaterbaan!

Deze nieuwe toevoeging zal zorgen voor eindeloos veel plezier en avontuur. We kunnen niet wachten om jullie te laten zien hoe tof het eruit zal zien.

De bouw van de wildwaterbaan is een van de vele spannende veranderingen die we zullen doorvoeren. Het wordt een fantastische plek waar jullie kunnen genieten van waterpret en ontspanning. In 2025 kunnen jullie zelf ervaren hoe fantastisch deze nieuwe attractie is!

Blijf ons volgen voor updates en sneak peeks van de verbouwing. We houden jullie op de hoogte van alle spannende ontwikkelingen en kunnen niet wachten om dit avontuur met jullie te delen.