Uitbreiding centrumgebouw

Om ons park nog mooier en aantrekkelijker te maken, breiden we ons centrumgebouw uit met een padelbaan, bowlingbaan, wildwaterbaan, en nog veel meer gave voorzieningen! We zijn ervan overtuigd dat deze verbeteringen jouw verblijf nog leuker zullen maken. Tijdens deze uitbreidingswerkzaamheden is het echter mogelijk dat je enige overlast ervaart. Van 17 tot en met 30 september zullen er dagelijks heiwerkzaamheden plaatsvinden van 07:00 tot 15:00 uur. We doen er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken en danken je voor je begrip en geduld tijdens deze periode. Mocht je vragen hebben of meer informatie willen, neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk al het nieuws

Safaritenten

Onze geweldige safaritenten aan het strand zijn nu te boeken voor de zomervakantie!

Op zoek naar de perfecte vakantie voor het hele gezin? Zoek niet verder! Bij ons vakantiepark kun je genieten van een onvergetelijke zomer in een van onze luxe en moderne glampingtenten aan het strand. Onze safaritenten bieden het ultieme comfort, terwijl je midden in de natuur bent.

Strand: Geniet van zonnige dagen op het zand, bouw zandkastelen met de kinderen of neem een verfrissende duik in de zee. Ons vakantiepark ligt direct aan het strand, dus je bent altijd dichtbij het water.

Natuur: Omringd door groen en rust, biedt ons vakantiepark een ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven. Perfect voor lange wandelingen, fietstochten en heerlijke momenten van rust.

Luxe: Onze glampingtenten zijn van alle gemakken voorzien. Met comfortabele bedden, een eigen keuken en een gezellig ingerichte leefruimte, ervaar je kamperen op een geheel nieuw niveau.

Gezinsvriendelijk: Ons park is ontworpen met gezinnen in gedachten. Er zijn tal van activiteiten voor kinderen, van speelplaatsen tot georganiseerde avonturen, zodat iedereen een geweldige tijd heeft.

Wacht niet te lang, want de plaatsen zijn beperkt en de zomervakantie komt snel dichterbij. Reserveer vandaag nog je plekje en beleef een onvergetelijke tijd met je gezin!

👉 Boek nu en maak je klaar voor de ultieme zomervakantie aan het strand!